Onnistu keittiössä – Onnistu kokkaamisessa

Onnistu keittiössä -materiaalin tavoitteena on, että jokainen voi onnistua keittiössä, kun saa sopivan ohjauksen ja tuen. Onnistu keittiössä -materiaali itsessään ohjaa jo onnistumaan, sillä ohjeet on tehty helposti luettaviksi ja kuvat tukevat työvälineiden ja työmenetelmien valitsemista ja ruokien valmistamista.

Onnistu kokkaamisessa -materiaaliin on koottu tulostettavia ruokien, jälkiruokien ja salaattien valmistusohjeita niin arkeen kuin juhlaan; ohjeita on myös eripuolilta Suomea ja maailmalta. Lähtökohtana ovat olleet omat oppilaani, joille olen kerännyt helppolukuisia ja selkeitä kokkaamisohjeita. Materiaali on valmistettu erityisesti ajatellen oppilaita, joilla on vaikeuksia lukemisessa, luetun ymmärtämisessä, hahmottamisessa ja näkemisessä. Materiaali sopii erityisen hyvin myös itsenäiseen käyttöön kotona lapsille, nuorille ja aikuisillekin, jotka kaipaavat helppolukuisia ja kuvallisia ohjeita.

Materiaalissa on käytetty selkeää suomen kieltä. Useimmissa ohjeissa on kuvia työvälineistä ja valmistusvaiheista. Ohjeiden visuaaliseen ilmeeseen on kiinnitetty erityistä huomiota.

Voppi-verkkopalvelu sulkeutuu 1.6.2021

Digitaalisten julkaisujen myynti siirtyy Valteri-Puotiin. Löydät jatkossa sekä Valterin digitaaliset että painetut julkaisut samasta verkkokaupasta.

Tämän tuotteen myynti on päättynyt, eikä sitä tulla siirtämään Valteri-Puotiin.

Nykyiset tilaukset

Nykyiset Voppi-asiakkaat voivat käyttää materiaalia Voppi-verkkopalvelun kautta tilauksensa loppuun saakka.

onnistuKokkaamisessaLogo

Tuote sisältää valmistusohjeita seuraavista kategorioista

  • Jälkiruoat
  • Juhliksi
  • Pääruoat
  • Salaatit
  • Ruoat maailmalta
  • Ruoat Suomesta
  • Välipalata ja pikkusuolaiset

Mirja Manninen

Arvosana

Suosittelemme